fbpx

Soita
010 3915810

Parempi BMW-autohuolto

Parempi BMW-autohuolto

Rikun Autofix on erikoistunut huoltamaan ja korjaamaan BMW- ja Mini-merkin ajoneuvoja.

Yrittäjällä itsellään sekä työntekijöillä on pitkä harrastustausta bemareiden kanssa. 

Yrittäjän ja työntekijöiden vuosien kokemus bemareista näkyy sinulle tehokkaampana vianhakuna, sekä nopeampana ja parempana korjaustyönä. 

Teemme huollot aina valmistajan huolto-ohjeen mukaisesti alkuperäisillä tai alkuperäislaatuisilla varaosilla ja tarvikkeilla. 

Tarvittavista lisätöistä sovimme kanssasi aina erikseen. Ehdotamme myös huoltotoimenpiteet ennaltaehkäisevästi, jotta et huolla tai korjaa autoasi turhaan moneen kertaan. 

Käytössämme on BMW AG alkuperäinen testerilaitteisto, jolla pystymme suorittamaan ohjainlaitteiden koodauksia, ohjelmointeja sekä sähköisen huoltokirjan syötön autosi iDrive-järjestelmään. Yhteytemme BMW-tehtaalle Müncheniin takaa pääsyn autosi huoltohistoriaan, jolloin näemme myös avoinna olevat takaisinkutsut sekä kampanjat.

 

Huoltojonomme on yleensä noin viikon mittainen, joten saat autosi huoltoon melko nopeasti. Hätätapauksessa autamme myös pikaisella aikataululla.

Huollamme myös muut automerkit!

Määräaikaishuollot

Teemme autosi määräaikaishuollon valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, asiakkaan erityistoiveet huomioiden.

Laadukkaat varaosamme pitävät autosi toimintakykyisenä pitkään.

Dokumentoimme tekemämme huollot asianmukaisesti huoltokirjaan. Kirjaamme ylös autosi lisätoimenpiteitä vaativat kohdat. Sovimme tarvittavista lisätöistä aina asiakkaan kanssa erikseen.

Ilmastointihuolto

Toimiva ilmastointi on tärkeä osa nykyaikaista ajoneuvoa.

Huollamme ja korjaamme ilmastointijärjestelmät ammattitaidolla.

Vaihdamme kompressorit, lauhduttimet, kuivaimet, linjastot, tarpeen mukaan.

Hybridi ja sähköautot

Olemme erikoistuneet myös hybridi- ja sähköautojen huoltoratkaisuihin ja korjaustoimenpiteisiin.

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaukset valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Palvelemme riippumatta siitä mikä on autosi käyttövoima.

Alusta ja iskunvaimennus

Autosi alustan kunto on tärkeä osa turvallista ajamista.

Huollamme ja korjaamme autosi alustan, toimitamme ja asennamme laadukkaat varaosat.

Meillä on laaja erikoistyökaluvalikoima, jolla pystymme tekemään kustannustehokkaasti kaikki alustatyöt. Korjaamme myös ilma- ja hydrauliset alustajärjestelmät.

Asennamme alustasarjat asiakkaan toiveiden mukaisesti, hoidamme tarvittaessa myös muutoskatsastuksen.

Katsastuspalvelu

Huolehdimme autosi turvallisuudesta ja hoidamme tarvittavat puutteet yhdessä katsastuskonttorin kanssa.

Tarjoamme Henkilö ja pakettiauton huollon yhteydessä myös määräaikaiskatsastuksia osana palveluamme. Teemme yhteistyötä Hämeenlinnalaisen Katsastuskuvio Oy:n kanssa.

www.katsastuskuvio.fi

Vaihteiston ja voimansiirron huollot korjaukset

Huollamme ja korjaamme automaatti- ja manuaalivaihteistot sekä vetopyörästöt ja jakovaihteistot.

Asiantuntijamme neuvovat ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet, jolla pyritään pitämään voimansiirto toimintakuntoisena pitkää.

Jarrutyöt

Autosi jarrut on turvallisen ajamisen edellytys.

Tarkastamme ja tarvittaessa huollamme autosi jarrujärjestelmän.

Huollamme ja korjaamme jarrut laadukkailla varaosilla. Huollon yhteydessä tarkastamme autosi jarrujen ja linjaston kunnon. Korjaamme myös jarrulinjastot. Meillä on laaja kokemus ABS, DSC, ESP sähköhydraulisten jarrujärjestelmien diagnosoinnista ja korjauksesta.

Diagnostiikka ja autosähkötyöt

Asiantuntijamme tuntevat autosi sähköjärjestelmät ja kaaviot. Diagnosoimme ja korjaamme myös hankalat tapaukset.

Ohjelmoimme uudet ja käytetyt ohjainlaitteet. Päivitämme ohjelmistot tarpeesi mukaan.

Moottorien korjaukset ja jakopäätyöt

Hoidamme autosi moottorin huolto ja korjaustoimenpiteet. Laadukkailla tarvikkeilla ja komponenteillä taataan moottorin moitteeton toiminta. Ketju ja hammashihna jakopäiden korjaukset, moottorinvaihdot, kansityöt, polttoainelaitteiston korjaukset, sekä muut apulaitteistoon liittyvät työt. Meillä on laaja tuntemus moottoritekniikasta, pyrimme selvittämään asiakkaan kannalta korjauksessa parhaan hinta-laatusuhteen.

Pyörien suuntaus

Autosi pyörien suuntaus kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Oikea suuntaus vähentää renkaiden sekä polttoaineen kulutusta.

Käytössämme on nykyaikainen 3D-pyöränsuuntauslaitteisto.

Teemme alustakorjauksien yhteydessä pyöränkulmien säädön.

Nosturikapasiteettimme mahdollistaa suuntaustyöt pienistä autoista aina pitkiin pakettiautoihin asti. Suuntaamme myös kilpa- ja harrasteajoneuvot tarpeesi mukaan.

Varaosat

Laadukkaat varaosat ja tarvikkeet pitävät autosi arvoa yllä ja lisäävät luotettavuutta. Asiantuntijamme selvittävät oikeat tarvikkeet juuri sinun autollesi.

Toimitamme tarpeesi mukaan alkuperäiset varaosat ja laadukkaat tarvikeosat. Laajat kontaktimme takaavat varaosien joustavan saatavuuden.

Klassikot ja harrasteajoneuvot

Huolehdimme ja korjaamme myös vanhemmat klassikot ja harrasteajoneuvot toiveidesi mukaan. Autot ovat meille intohimo, haluamme olla mukana auttamassa pitämään autosi tienpäällä, myös vaikeiden ongelmien ilmetessä.

Pähkinäpuhallus

Nykyaikaiset energiatehokkaat polttomoottorit kärsivät kilometrien karttuessa mm imukanavien karstoittumisesta, tämä aikaan saa epätoivottuja oireita auton ja moottorin käytöksessä, nykimisten ja erilaisten vikatilojen muodossa.

Tällä menetelmällä saadaan kustannustehokkaasti suoritettua niin bensiini kuin diesel moottorin imukanavien puhdistuksia. Palautettua täten moottorin teho sekä oikea käyttäytyminen.

Rikun Autofix -huoltotili

Maksa joustavasti omaan tahtiin.

Sijaisauto

Meiltä saat huollon ajaksi laadukkaan BMW i3 -henkilöauton alkaen vain 37€ päivähintaan ja tarvittaessa myös pidemmäksikin aikaa.

Auton huoltoon tuonti vaatii aina järjestelyä. Haluamme helpottaa arkeasi sijaisautopalvelulla. Kysy asiakaspalvelustamme ajanvarauksen yhteydessä lisätietoja.

BMW ja Mini Sähköinen Huoltokirja

Luotettava ja nykyaikainen tapa ylläpitää ja tarkastaa ajoneuvoosi tehdyt huollot sekä määräaikaistarkistukset.

Kun ylläpidämme ja täytämme sähköiset huoltokirjat, autosi jälleenmyynti- ja käyttöarvo pysyy parempana. Tarkka dokumentointi helpottaa tulevien huoltojen suunnittelua. Kirjaamme mahdollisuuksien mukaan kaikki tekemämme toimenpiteet autosi sähköiseen huoltokirjaan.