fbpx

Soita
010 3915810

Korrek Pro Ceramic kestopinnoitteet

Korrek Pro Ceramic kestopinnoitteet

Korrek Pro Ceramic TFC

Uuden sukupolven pinnoitteet

KORREK PRO CERAMIC TFC -sarjan pinnoitteet on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvoteknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maalipinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja. CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa eikä autoa tarvitse jatkuvia vahauksia.

Hinnat sis. alv. 24%. Pinnoituskäsittelyiden lopulliseen hintaan vaikuttaa maalipinnan pohjatöiden määrä (kiilloituksen osuus), sekä ajoneuvon kokoluokka.

Korrek Pro Ceramic TFC™ Evo

5/5

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.

Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille sekä myös teippipinnoille.

Ammattilaisen asentaman Korrek Pro Ceramic TFC™ Evo -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa 5 vuotta.

Hinta alk. 750 €

Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure

4/5

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure on keraaminen elastomeeripinnoite, jonka täysin uudenlainen kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä.

CURE-pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa.

Ammattilaisen asentaman Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa 3 vuotta.

Hinta alk. 450 €

Korrek Pro Ceramic TFC™ One

3.5/5

KORREK Pro Ceramic TFC™ One muodostaa auton pinnalle laaja-alaisesti hylkivän ja kestävän keraamisen kalvon, joka helpottaa merkittävästi auton pesua. Se antaa myös lisäsuojaa ympäristön rasituksia vastaan ja voimistaa auton kiiltoa sekä syventää värisävyä.

Ammattilaisen asentaman Korrek Pro Ceramic TFC™ One -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa 2 vuotta.

Hinta alk. 295 €

Korrek Pro Ceramic TFC™ Polymatrix

2.5/5

KORREK Pro Ceramic TFC™ Polymatrix muodostaa ohuen vettä ja likaa hylkivän suojakalvon ja lisää maalipinnan kiiltoa sekä synventää väriä. Se soveltuu käytettäväksi myös lisäsuojana kaikkien Korrek Pro Ceramic TFC™- sarjan pinnoitteiden kanssa. 

Korrek Pro Ceramic TFC™ Polymatrix -pinnoitteen kesto jopa 6kk.

Hinta alk. 99 €

Korrek Pro TFC™ Glass Coat

Lasipinnoite luo laseillle hydrofobisen, kauniin, vettähylkivän kalvon, jolloin esimerkiksi maantiellä ajaessa tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarve käytännössä poistuu kokonaan, näin ollen vaikuttaa myös ajoturvallisuuteen & mukavuuteen positiivisesti!

Lasipintojen käsittely kestopinnoitteella (kaikki lasit) alk. 100 €