Uuden sukupolven pinnoitteet

KORREK PRO CERAMIC TFC -sarjan pinnoitteet on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvo- teknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maali- pinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja. CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa eikä autoa tarvitse jatkuvia vahauksia.


KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo on uusin ja paras ohutkalvopinnoitteemme autoille. Se on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa.
KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo jatkaa KORREK Pro Ceramic TFC™ Curen viitoittamalla tiellä autoalan pinnoitteiden uutena huipputuotteena. Evo luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.
Ceramic TFC™ Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille sekä myös teippipinnoille.
Evo-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa viisi vuotta.
Korrek Pro Ceramic TFC™ Evo Hinta Alk. 750€

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure
on keraaminen elastomeeripinnoite
jonka täysin uudenlainen kemiallinen rakenne muodostuu pii- ja polymeeriyhdistelmistä.
CURE-pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuk- senkesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa.
CURE suojaa autosi maalipintaa ennennäkemättömällä tavalla vielä vuosienkin päästä.
CURE-pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä jopa 3 vuotta.
Korrek Pro Ceramic TFC™ Cure Hinta Alk. 450€


KORREK Pro Ceramic TFC One
One muodostaa auton pinnalle laaja-alaisesti hylkivän ja kestävän keraamisen kalvon, joka helpottaa merkittävästi auton pesua. Se antaa myös lisäsuojaa ympäristön rasituksia vastaan ja voimistaa auton kiiltoa sekä syventää värisävyä.
Ammattilaisen asentaman KORREK Pro Ceramic TFC™ One -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta. 
KORREK Pro Ceramic TFC™ One Alk. 295€

Hinnat Sis Alv 24%, Pinnoituskäsittelyiden lopulliseen hintaan vaikuttaa maalipinnan pohjatöiden määrä (kiilloituksen osuus), sekä ajoneuvon kokoluokka.