fbpx

Soita
010 3915810

Parempi Autohuolto

Parempi Autohuolto

Etsitkö ammattilaista, joka huoltaa ja korjaa luotettavasti kaiken merkkiset autot? Olet oikeassa paikassa. Rikun Autofixillä erikoistumme laajasti eri automerkkien huoltoihin, ja ylpeytemme on erityisesti BMW- ja Mini-autojen asiantuntemuksessa.

Tiimimme omaa pitkän harrastustausta autojen parista ja tämä kokemus tarkoittaa sinulle tehokkaampaa vianetsintää ja nopeampaa sekä laadukkaampaa korjaustyötä.

Sitoudumme suorittamaan huollot aina valmistajan ohjeiden mukaisesti, käyttäen alkuperäisiä tai alkuperäislaatuisia varaosia ja tarvikkeita. Lisätyöt sovimme aina kanssasi erikseen, ja suosittelemme ennakoivia huoltotoimenpiteitä välttääksemme tarpeetonta huollon toistoa.

Tarjoamme myös huipputeknisiä palveluita, kuten BMW AG:n alkuperäistä testerilaitteistoa, jonka avulla voimme suorittaa monenlaisia ohjelmointeja ja koodauksia sekä syöttää sähköiset huoltohistoriat suoraan autosi järjestelmään.

Päivitimme kalustomme vuonna 2021 nykyaikaisella 3D-pyöränsuuntauslaitteistolla, mikä yhdessä asiantuntijoidemme kilpa-autojen taustan kanssa takaa huippuluokan palvelun alustan geometrian ymmärtämisessä. Tämä tarkoittaa sinulle entistä tarkempaa ohjauskulmien säätöä ja parempaa ajokokemusta.

Meillä on yleensä vain noin viikon huoltojono, joten autosi pääsee huoltoon melko nopeasti. Ja hätätapauksissa autamme sinua myös pikaisesti.

Tervetuloa palveltavaksi!

Määräaikaishuollot

Teemme autosi määräaikaishuollon valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, asiakkaan erityistoiveet huomioiden.

Laadukkaat varaosamme pitävät autosi toimintakykyisenä pitkään.

Dokumentoimme tekemämme huollot asianmukaisesti huoltokirjaan. Kirjaamme ylös autosi lisätoimenpiteitä vaativat kohdat. Sovimme tarvittavista lisätöistä aina asiakkaan kanssa erikseen.

Ilmastointihuolto

Toimiva ilmastointi on tärkeä osa nykyaikaista ajoneuvoa.

Huollamme ja korjaamme ilmastointijärjestelmät ammattitaidolla.

Vaihdamme kompressorit, lauhduttimet, kuivaimet, linjastot, tarpeen mukaan.

Hybridi ja sähköautot

Olemme erikoistuneet myös hybridi- ja sähköautojen huoltoratkaisuihin ja korjaustoimenpiteisiin.

Suoritamme määräaikaishuollot ja korjaukset valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Palvelemme riippumatta siitä mikä on autosi käyttövoima.

Alusta ja iskunvaimennus

Autosi alustan kunto on tärkeä osa turvallista ajamista.

Huollamme ja korjaamme autosi alustan, toimitamme ja asennamme laadukkaat varaosat.

Meillä on laaja erikoistyökaluvalikoima, jolla pystymme tekemään kustannustehokkaasti kaikki alustatyöt. Korjaamme myös ilma- ja hydrauliset alustajärjestelmät.

Asennamme alustasarjat asiakkaan toiveiden mukaisesti, hoidamme tarvittaessa myös muutoskatsastuksen.

Katsastuspalvelu

Huolehdimme autosi turvallisuudesta ja hoidamme tarvittavat puutteet yhdessä katsastuskonttorin kanssa.

Tarjoamme Henkilö ja pakettiauton huollon yhteydessä myös määräaikaiskatsastuksia osana palveluamme. Teemme yhteistyötä Hämeenlinnalaisen Katsastuskuvio Oy:n kanssa.

www.katsastuskuvio.fi

Vaihteiston ja voimansiirron huollot korjaukset

Huollamme ja korjaamme automaatti- ja manuaalivaihteistot sekä vetopyörästöt ja jakovaihteistot.

Asiantuntijamme neuvovat ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet, jolla pyritään pitämään voimansiirto toimintakuntoisena pitkää.

Jarrutyöt

Autosi jarrut on turvallisen ajamisen edellytys.

Tarkastamme ja tarvittaessa huollamme autosi jarrujärjestelmän.

Huollamme ja korjaamme jarrut laadukkailla varaosilla. Huollon yhteydessä tarkastamme autosi jarrujen ja linjaston kunnon. Korjaamme myös jarrulinjastot. Meillä on laaja kokemus ABS, DSC, ESP sähköhydraulisten jarrujärjestelmien diagnosoinnista ja korjauksesta.

Diagnostiikka ja autosähkötyöt

Asiantuntijamme tuntevat autosi sähköjärjestelmät ja kaaviot. Diagnosoimme ja korjaamme myös hankalat tapaukset.

Ohjelmoimme uudet ja käytetyt ohjainlaitteet. Päivitämme ohjelmistot tarpeesi mukaan.

Moottorien korjaukset ja jakopäätyöt

Hoidamme autosi moottorin huolto ja korjaustoimenpiteet. Laadukkailla tarvikkeilla ja komponenteillä taataan moottorin moitteeton toiminta. Ketju ja hammashihna jakopäiden korjaukset, moottorinvaihdot, kansityöt, polttoainelaitteiston korjaukset, sekä muut apulaitteistoon liittyvät työt. Meillä on laaja tuntemus moottoritekniikasta, pyrimme selvittämään asiakkaan kannalta korjauksessa parhaan hinta-laatusuhteen.

Pyörien suuntaus

Autosi pyörien suuntaus kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Oikea suuntaus vähentää renkaiden sekä polttoaineen kulutusta.

Käytössämme on nykyaikainen 3D-pyöränsuuntauslaitteisto.

Teemme alustakorjauksien yhteydessä pyöränkulmien säädön.

Nosturikapasiteettimme mahdollistaa suuntaustyöt pienistä autoista aina pitkiin pakettiautoihin asti. Suuntaamme myös kilpa- ja harrasteajoneuvot tarpeesi mukaan.

Varaosat

Laadukkaat varaosat ja tarvikkeet pitävät autosi arvoa yllä ja lisäävät luotettavuutta. Asiantuntijamme selvittävät oikeat tarvikkeet juuri sinun autollesi.

Toimitamme tarpeesi mukaan alkuperäiset varaosat ja laadukkaat tarvikeosat. Laajat kontaktimme takaavat varaosien joustavan saatavuuden.

Klassikot ja harrasteajoneuvot

Huolehdimme ja korjaamme myös vanhemmat klassikot ja harrasteajoneuvot toiveidesi mukaan. Autot ovat meille intohimo, haluamme olla mukana auttamassa pitämään autosi tienpäällä, myös vaikeiden ongelmien ilmetessä.

Pähkinäpuhallus

Nykyaikaiset energiatehokkaat polttomoottorit kärsivät kilometrien karttuessa mm imukanavien karstoittumisesta, tämä aikaan saa epätoivottuja oireita auton ja moottorin käytöksessä, nykimisten ja erilaisten vikatilojen muodossa.

Tällä menetelmällä saadaan kustannustehokkaasti suoritettua niin bensiini kuin diesel moottorin imukanavien puhdistuksia. Palautettua täten moottorin teho sekä oikea käyttäytyminen.

Rikun Autofix -huoltotili

Maksa joustavasti omaan tahtiin.

Sijaisauto

Meiltä saat huollon ajaksi laadukkaan BMW i3 -henkilöauton alkaen vain 37€ päivähintaan ja tarvittaessa myös pidemmäksikin aikaa.

Auton huoltoon tuonti vaatii aina järjestelyä. Haluamme helpottaa arkeasi sijaisautopalvelulla. Kysy asiakaspalvelustamme ajanvarauksen yhteydessä lisätietoja.

BMW ja Mini Sähköinen Huoltokirja

Luotettava ja nykyaikainen tapa ylläpitää ja tarkastaa ajoneuvoosi tehdyt huollot sekä määräaikaistarkistukset.

Kun ylläpidämme ja täytämme sähköiset huoltokirjat, autosi jälleenmyynti- ja käyttöarvo pysyy parempana. Tarkka dokumentointi helpottaa tulevien huoltojen suunnittelua. Kirjaamme mahdollisuuksien mukaan kaikki tekemämme toimenpiteet autosi sähköiseen huoltokirjaan.